Skip to content

HUSK mundbind og der skal fremvises gyldigt Coronapas til din underviser. God fornøjelse.

Corona information
Yoga for mænd og kvinder i FOF

Pilates - Begyndere

Pilates - Begyndere

Har du hørt om pilates, men ikke prøvet det før? Så er det her du skal starte. Jeg giver dig en grundig indføring i det 100 år gamle træningssystem.
Pilates matwork er effektive og målrettede øvelser, som udføres i et stille og roligt tempo. Åndedrættet bruges bevidst i alle øvelserne. Du opnår afbalancering af forskellige muskelgrupper og oplever under træningen en fordybelse, som virker afstressende. Du vil opleve at pilates er skånsom og sikker, men også udfordrende. De velgørende øvelser udføres i et roligt tempo på måtte og uden endeløse repetitioner. Spændinger og stivhed mindskes.
Pilates er en særlig form for træning, hvor smidighed og styrke følges ad. Den adskiller sig fra yoga ved at have fokus på din kerne i alle øvelserne. Jeg gør derfor en del ud af, at du bliver bevidst om din kerneaktivering. 
I undervisningen opnår du at få et godt fundament for øvelserne, som vi lidt efter lidt bygger videre på. Herigennem opnår du en stærkere krop og en funktionel smidighed, som kommer dig til gavn i din hverdag.
Husk at medbringe din tålmodighed – det lønner sig. Det kræver tid og øvelse at opleve alle fordelene ved pilates. Derfor bør du give pilates mindst 10 lektioner, inden du beslutter dig for, om pilates er noget for dig.