Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Yoga for mænd og kvinder i FOF

Pilates - Letøvede

Pilates - letøvede

Pilates matwork er effektive og målrettede øvelser, som udføres i et stille og roligt tempo. Åndedrættet bruges bevidst i alle øvelserne. Du opnår afbalancering af forskellige muskelgrupper og oplever under træningen en fordybelse, som virker afstressende.
Du vil opleve at pilates er skånsom og sikker, men også udfordrende. De velgørende øvelser udføres i et roligt tempo på måtte og uden endeløse repetitioner. Spændinger og stivhed mindskes.
Pilates er en særlig form for træning, hvor smidighed og styrke følges ad. Den adskiller sig fra yoga ved at have fokus på din kerne i alle øvelserne. Jeg gør derfor en del ud af, at du bliver bevidst om din kerneaktivering. 
I undervisningen opnår du at få et godt fundament for øvelserne, som vi lidt efter lidt bygger videre på. Herigennem opnår du en stærkere krop og en funktionel smidighed, som kommer dig til gavn i din hverdag.
Husk at medbringe din tålmodighed – det lønner sig. Det kræver tid og øvelse at opleve alle fordelene ved pilates.