Skip to content
Pilates krop bevægelse styrke smidighed Træning

Stærk og smidig med Pilates

Vil du opnå en sund krop i naturlig balance, bedre kropsfunktion og mere overskud i hverdagen?

Pilates på måtte er effektive og målrettede øvelser, der udføres i et stille og roligt tempo med bevidst brug af åndedrættet. Pilates er en særlig form for smidigheds- og styrketræning, der justerer balancen mellem forskellige muskelgrupper og har derudover en afstressende effekt.

Her lægger du fundamentet, som du kan bygge videre på for at opnå en stærkere krop, øget funktionel smidighed, og bedre kropsfunktion og styrke. Afspænding og brug af bolde vil også være en del af undervisningen.
Med Pilates kommer kroppen i balance og bliver mere harmonisk. Pilates træning er skånsom og meget sikker, men samtidig udfordrende. De velgørende øvelser udføres i et roligt tempo og uden endeløse repetitioner med fokus på det naturlige åndedræt samt på at forbedre din kropsbevidsthed.
Pilates forebygger nakke- og rygsmerter, mindsker dine spændinger og din stivhed, giver bedre kropsbevidsthed og bedre åndedræt. Alt sammen noget vi har brug for i en ofte stresset hverdag.
Holdet er for alle.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 05.09.2022 16:45-17:45 FOF Vejle 2. sal Birgitte Stilhoff Müller
2 Mandag 12.09.2022 16:45-17:45 FOF Vejle 2. sal Birgitte Stilhoff Müller
3 Mandag 19.09.2022 16:45-17:45 FOF Vejle 2. sal Birgitte Stilhoff Müller
Se alle Se færre
Underviser

Birgitte Stilhoff Müller

Jeg hedder Birgitte er årgang 1971 og arbejder til dagligt som leder af receptionen på et motionscenter i Vejle.
Det meste af mit liv har jeg arbejdet med kundeservice, men for at min krop fungerer optimalt, har jeg brug for mest mulig bevægelse i min hverdag.

Jeg har undervist i mange år, er uddannet Step, Aerobic, Bodytoning samt Pilates instruktør. Jeg brænder for at undervise og formidle bevægelse og optimal brug af kroppen.

Opdag de positive effekter ved at være fysisk aktiv.

Jeg glæder mig til at se dig på mine hold.