Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

Zumba for alle i FOF

Dans dig glad

Timen er en "fest" og er for alle, uanset om du er god til at danse eller ej. Mening er at kombinere godt humør med dans og latinsk musik med virkelig god træning for både fedtforbrænding, kondition og styrke. Vi danser i en festlig atmosfære med lette små koreografier. Til nogle sange bruger vi håndvægte, der har en rasleeffekt og giver en mere rytmisk oplevelse. Vi danser, træner og sveder samtidig med, at vi har det rigtig sjovt.

Alle kan være med og der kræves ingen partner.

OBS! til din orientering: På hold 220057 underviser Luiz (Flavia´s søn), da Flavia er i Brasilien. Flavia kommer hjem og underviser på hold 220059


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 08.08.2022 19:00-20:00 FOF Horsens Luiz Carlos Vinkler Post
2 Mandag 15.08.2022 19:00-20:00 FOF Horsens Luiz Carlos Vinkler Post
3 Mandag 22.08.2022 19:00-20:00 FOF Horsens Luiz Carlos Vinkler Post

Luiz Carlos Vinkler Post

Brasilianer/Dansker Luiz på 20 år, med brasiliansk roder fra Rio de Janeiro, underviser Luiz i forskellige dans/fitness stilarter såsom samba, carioca funk, salsa, merengue, cumbia, regaeton og andre latinske rytmer. 
Luiz har uddannelse som Zumba Instruktør siden 2018 og Strong by Zumba uddannelse, som er en HIITT styrke program.  Med denne teknisk baggrund giver Luiz en sjov dans/fitness time med en god blanding af styrke, cardio og sved på panden! Timen er en fest og alle kan følge med!