Skip to content
Dans rytme træning sjov

Samba Carioca

Grundlæggende sambaundervisning,  som introducerer dig til sambaens rytmeteknik og udstråling.
Du vil få indsigt i samba trinene med fokus i fodarbejde, hofte, ben og arme. Du vil også blive introduceret til sambaens kultur fra Rio de Janeiro. 

Formålet er IKKE at forberede dig til karneval fremvisning. Formålet er at give dig glæden af at føle og mærke Carioca sambaen, styrke din kropsforståelse og kropskontrol, elegance og femininitet.

Timen giver dig masser af styrke, bedre kondi og er super god til at understøtte et vægttab. ALLE kan deltage, vi starter fuldstændig fra BUNDEN! 
Så hvis du har drømt om at dykke i sambaens verden, eller bare er nysgerrig.... så grib chancen nu! Jeg glæder mig til ar danse samba med dig :)

OBS! Det er ingen par dans.
Overvej et par dansesko med lidt høje hæle (til indendørsbrug). 
Medbring vand og et lille håndklæde. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 15.09.2021 18:30-19:15 FOF Horsens Flavia Post
2 Onsdag 22.09.2021 18:30-19:15 FOF Horsens Flavia Post
3 Onsdag 29.09.2021 18:30-19:15 FOF Horsens Flavia Post
Se alle Se færre
Underviser

Flavia Post

Flavia Vinkler Post, 40 år, født i Rio de Janeiro, dansk gift og bosat i Danmark, Horsens Kommune i ca. 10 år.
Bachelorgrad i Tysk/Portugisisk sprog og litteratur fra Universidade Federal Fluminense, UFF – Rio de Janeiro. Korrespondent i portugisisk, tysk, engelsk og spansk i Brasilien i over 7 år. Tysk, engelsk og spansk lærer på aftenskoler i Rio de Janeiro. Portugisisk lærer til erhvervs- og studiebrug i Brasilien til europæiske nyansatte i private firmaer og udvekslings-studenterende hos UFF.
Jeg er desuden Zumba- og HOP & DANS instruktør: Følg mig på Facebook (Zumba med Flavia), Instagram (zumba_med_flavia)! Der kan du se mine koreografier og se, om det er noget for dig.
Til dagligt er jeg sygeplejerske og arbejder på en medicinsk sengeafdeling. Jeg startede med at gå til Zumba for 3 år siden og besluttede mig for at blive instruktør, fordi jeg ikke rigtigt kunne være med i alle trinene, især de hurtige og dem med hop. Jeg er en kurvet pige med lidt på siderne 😊 
Det lykkedes mig at finde glæde i Zumba og har indtil videre smidt 42 kg. Jeg er stadig i kampen med vægttab og vil invitere dig til at danse de sidste kilo af med mig!