Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Dans rytme træning sjov

Workshops

 • Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke
  Restorativ Yoga/Yoga i hvile Restorativ Yoga er for dig , som har brug for lidt ekstra. Du vil timen igennem være støttet i de enkelte stillinger af fx (puder, blokke, tæpper mv.) og hver stilling holdes mellem 3-7 minutter. Efter timen vil du opleve kroppen som styrket, med øget energi og bedre fordøjelse - og dit tankemylder og hverdagens stress vil føles mindsket.
  Restorativ Yoga/Yoga i hvile
 • Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke
  Restorativ Yoga Workshop Trænger du til ro og nærvær? Mange af os har en travl hverdag med mange ting at se til og knap så meget tid til at slappe af, komme ned i gear og mærke efter, hvordan vi egentlig går rundt og har det indeni. Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere.
  Restorativ Yoga Workshop
 • Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke
  Restorativ Yoga workshop Lad kroppen blive stille og oplev en wellness-rejse på luksusklasse, hvor du kommer helt ned i gear. Kun 6 pladser.
  Restorativ Yoga workshop
×
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Restorativ Yoga/Yoga i hvile

Restorativ Yoga er for dig , som har brug for lidt ekstra. Du vil timen igennem være støttet i de enkelte stillinger af fx (puder, blokke, tæpper mv.) og hver stilling holdes mellem 3-7 minutter. Efter timen vil du opleve kroppen som styrket, med øget energi og bedre fordøjelse - og dit tankemylder og hverdagens stress vil føles mindsket.