Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

aerial yoga workshop

Aerial Yoga Workshop for alle

Aerial Yoga Workshop for alle

Oplev følelsen af vægtløshed, dybe stræk og større kropsbevidsthed når du laver yoga assisteret af et stort, blødt yogaklæde ophængt i loftet som en hængekøje.

Unnata® Aerial Yoga er først og fremmest yoga, hvor yogaklædet understøtter en nysgerrig, legende og fordybende tilgang til de kendte øvelser. Fokus er på åndedræt, større kropsbevidsthed og nærvær.
Unnata betyder "opløftet", og undervisningen foregår i et roligt flow mellem kendte øvelser på gulvet og øvelser i yogaklædet. Din kernemuskulatur styrkes. Kroppens led og hele rygsøjlen får øget plads. Mens omvendte stillinger og vægtløshed hjælper dig med at give slip på spændinger.

På workshoppen arbejder vi med blide og lettilgængelige øvelser, der både giver styrke og fleksibilitet til krop og sind. Du vil opleve et skønt flow, når vi gør brug af klædets bevægelighed, og samtidigt er der fokus på at skabe jordforbindelse, ro og kropsbevidsthed.
Afsluttende afspænding liggende i yogaklædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn beroligende effekt.