Skip to content

SOMMERFERIELUKKET PÅ KONTORET - Fra og med 1. juli til og med 2. august holder kontoret sommerferielukket. Det betyder, at du ikke kan ringe eller få besvaret dine mails i denne periode. Du kan stadig tilmelde dig hold via hjemmesiden. Få seneste nyheder og inspiration til nye kurser og oplevelser, ved at tilmelde dig vores nyhedsmail - God sommer fra os på kontoret!

aerial yoga workshop

Aerial Yoga Workshop for alle

Aerial Yoga Workshop for alle

Oplev følelsen af vægtløshed, dybe stræk og større kropsbevidsthed når du laver yoga assisteret af et stort, blødt yogaklæde ophængt i loftet som en hængekøje.

Unnata® Aerial Yoga er først og fremmest yoga, hvor yogaklædet understøtter en nysgerrig, legende og fordybende tilgang til de kendte øvelser. Fokus er på åndedræt, større kropsbevidsthed og nærvær.
Unnata betyder "opløftet", og undervisningen foregår i et roligt flow mellem kendte øvelser på gulvet og øvelser i yogaklædet. Din kernemuskulatur styrkes. Kroppens led og hele rygsøjlen får øget plads. Mens omvendte stillinger og vægtløshed hjælper dig med at give slip på spændinger.

På workshoppen arbejder vi med blide og lettilgængelige øvelser, der både giver styrke og fleksibilitet til krop og sind. Du vil opleve et skønt flow, når vi gør brug af klædets bevægelighed, og samtidigt er der fokus på at skabe jordforbindelse, ro og kropsbevidsthed.
Afsluttende afspænding liggende i yogaklædet, hvor oplevelsen af at være både vægtløs og trygt omsluttet giver en skøn beroligende effekt.