Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere

Chakra Yoga Workshop med skønne dufte

Chakra Yoga Workshop med skønne dufte

Er du nysgerrig på chakrayoga og har du lyst til at udforske kombinationen af yoga, chakra og æteriske olier i en skøn forening?
Så kom med til denne dejlige yoga workshop!

Du vil blive guidet gennem næsten 3 timers dejlig yoga. Yogaen vil primært være ‘blid’ og der vil blive lagt vægt på yogaøvelser, der knytter sig til - og balancerer de forskellige chakra. Men da vi har et power chakra, vil der naturligvis forekomme flere styrkende og kraftfulde stillinger, når vi arbejder med dette chakra.
Der lægges samtidig vægt på åndedrættet og tilstedeværelse i de enkelte øvelser og fokus vil være på nydelse, tilstedeværelse og væren, fremfor præstation.
Yogaen afsluttes med en behagelig afspænding!

Jeg vil bruge lækre og 100% rene æteriske olier fra Young Living i løbet af yogaen. 
Olier, der har til hensigt at; opløfte, acceptere, berolige, afstresse & grounde krop og sind og balancere de forskellige chakra! 

Jeg glæder mig til at guide og forkæle dig!