Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Danse workshop hos FOF i Horsens

Danse-Workshop

Er du vild med at danse til forskelligt slags musik? Gør det dig glad at udtrykke dig igennem bevægelse af kroppen?

Så kom og vær med til denne workshop, hvor du vil opleve glæden ved at danse samtidig med, at du bruger din krop til at udtrykke dig kreativt og får motion.

Workshoppen henvender sig til voksne, der er glad for at danse fri dans uden koreografi i fællesskab med andre.

Vi danser til forskellig slags musik med varierende rytmer og tempo f.eks. kan det være musiknumre, der er powerfulde eller sensuelle. Undervejs holder vi pauser.
På et tidspunkt vil vi også danse med bind for øjnene, så du bedre kan hengive dig til din egen kreative udfoldelse ved dansen. 

Husk at medbringe gode sko, vandflaske, et tørklæde, håndklæde, evt. skiftetøj.

Jeg glæder mig til at møde dig !

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 29.10.2022 10:00-11:00 FOF Horsens Charlotte Dalsgård
Charlotte Dalgaard underviser hos FOF i Horsens
Underviser

Charlotte Dalsgård

Jeg har en baggrund som folkeskolærer, og jeg har bl.a. undervist i forskellige bevægelseshold for LOF. I 2020 underviste jeg for Horsens FOF i babymotorik og et meditationshold for særlige sensitive.Jeg er også uddannet som ergoterapeut og har arbejdet på plejecentre som aktivitetsmedarbejder. Jeg arbejder i dag, som selvstændig healer.
Jeg danser dagligt og har deltaget på forskellige dansehold. Fornyeligt har jeg deltaget i en kvindecirkel med fokus på fri dans.