Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Dancecamp hos FOF i Horsens

En dag i dansens tegn

Dance-Camp: Vær med til en hel dag i dansens tegn! Du vil blive introduceret til forskellige stilarter, som: Vals, Chachacha, Jive, Rumba, Samba, Merengue, Reggaeton og meget mere. Vi danser små nemme koreografier og grundtrin, nye og gamle. Der vil være tid til hygge med små pauser undervejs, hvor du kan nyde din medbragte mad og drikke. Alle fra 14 år kan deltage.

Dagens Program:

09.30-10.30: DanceMoves - nemme koreografier til noget fedt musik, nyt som gammelt.
10.30-10.45: Pause
10.45-11.45: Ballroom Style - grundtrin i standard- og latinamerikanske danse.
11.45-12.15: Frokost
12.15-13.00: Musikforståelse og koreografi - ved fælles hjælp, skal vi sammen prøve at lave en koreografi til en sang.
13.00-13.15: Pause
13.15-14.00: Udstræk og afspænding - yoga-inspireret stræk og udspænding af hele kroppen. 

Information

 • Dato 11.07.2022-11.07.2022
 • Adresse FOF Horsens
  Ane Staunings Vej 21B
  8700 Horsens
 • Lokale Zeus
 • Bemærkninger Medbring tøj og indendørs kondisko til at kunne bevæge sig i og madpakke/drikkevarer til pausen. Der er køleskab til opbevaring af din mad og der er gratis te/kaffe.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 11.07.2022 10:00-14:30 FOF Horsens Trine Mahnkopf
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg en side, der hedder: TrineMahnkopf eller instagram: @trinemahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min facebook gruppe: "Træning med Trine"

 • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
 • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
 • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for ramme det behov vi kommer med på dagen.
 • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
 • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
 • Dine Hatha Yoga er aldrig kedelige og jeg finder så meget energi og fordybelse når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
 • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
 • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
 • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”.