Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Gå til motionsdans hos FOF

Salsa/Latin Workshop

På denne workshop vil du blive undervist af Selvin, som oprindeligt er fra Antigua Guatemala og han har siden 2005 undervist i Salsa, Mambo, Chachacha, Merengue og bachata.

Undervisningen starter med en dejlig opvarmning for hele kroppen. Herefter arbejder vi med forståelse af musik, dansens logik og lidt historie om salsa og du vil blive præsenteret for forskellige grundtrin og kombinationer.

Jeg glæder mig til at lære dig de latinske rytmer. Alle kan være med. Nybegyndere/øvede. 

OBS. Dette er ikke par-dans og der kræves ingen partner. 

Her kan du se et klip med Selvin, som giver opvisning i Salsa pardans: Klik her


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 16.10.2022 10:00-12:00 FOF Vejle 2. sal Selvin Miranda
Underviser

Selvin Miranda

Jeg er salsa dance instruktør, koreograf og Dj, arrangører af latin events i Aalborg ved Aalborg Mambo Club og Latin Evolution. Jeg er oprindeligt fra Antigua Guatemala, hvor jeg startede i 2005 med at undervise Salsa, Mambo, Chachacha, Merengue og Bachata med min storebror i La Salsa Dance Company. 

I 2010 kom jeg til Danmark og havde min første workshop i Aarhus, bagefter startede jeg som salsa pioneer med undervisning i Mambo on1 (SALSA LA. STYLE) også Mambo on2 (SALSA N. Y. STYLE), og andre latin rytmer som cha cha cha, Bachata og Merengue. 

For 5 år siden flyttede jeg til Vejle, hvor jeg har arrangeret latin halloween fest med salsa shows og workshops. Efter corona-pandemien ønsker jeg igen at gøre folk glade med dejlig og glad danse-undervisning, med body movement og en masse skønne trin til noget lækkert musik.