Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Udendørs Sommer yoga ved Grejsdalen

Sommer Yoga ved Grejsdalen

Start weekenden med Hatha Yoga under åben himmel.

Der vil være fokus på opvarmning af leddene, yoga for ALLE og åndedrætsøvelser samt afspænding.

Du vil opleve, at kroppen giver slip på muskelspændinger og stress, og at du går fra timen med positiv energi og indre ro.

Medbring selv: 

Yogamåtte til udendørs brug, yoga-blok(ke), tæppe og behageligt tøj efter vejret.

Mulighed for at nyde en kop te/kaffe efter timen og/eller en gåtur i den smukke natur ved Grejsdalen.

Ved dårligt vejr, går vi i vores carport. 

Kontakt gerne underviser Marie Greve for mere information

Information

  • Dato 04.06.2022-04.06.2022
  • Adresse Maries skønne have
    Frederikshøjvej 64
    7100 Vejle
  • Bemærkninger I tilfælde af regn har vi en stor overdækket carport, vi kan være i. Husk at medbringe egen måtte og evt. pude/tæppe, vand og solcreme. Parkering på selve grunden er muligt.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 04.06.2022 09:00-10:15 Maries skønne have Marie Tholstrup Greve
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.