Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
verdens rytmer og verdens mad

Verdens Rytmer og Verdens Mad

NU HAR CORONA-PANDEMIEN LAGT SIG OG DET ER TID TIL, AT VI IGEN KAN MØDES I STØRRE FORSAMLINGER!

Dette bliver efterårets hyggeligste event, hvor alle, der er glade for at bevæge sig og elsker en god mad-oplevelse skal deltage! 

Alle kan være med, uanset om du aldrig har danset før eller er mere øvet. Det vil være nemme trin og koreografier at følge.

Kl. 16.00 -17.00 vil du blive præsenteret for forskellige musik-genre fra hele verden, som vi skal prøve at bevæge os til. Dette foregår i den store hal, hvor Trine Mahnkopf sørger for at stemningen er i top! 

Kl. 17.00 - 18.00 kommer aftenens gæste-instruktører, direkte fra Brasilien og introducerer dig til bl.a samba, salsa, merengue, funk mm. Det bliver en fest! 

Der vil blive pauser undervejs, men du må være forberedt på, at få sved på panden OG smil på læberne! ;-)

Kl. 18.00 er der mulighed for et bad og skifte tøj, hvorefter du kan sætte dig til bords og nyde Peter Skovs buffet med lækre retter, inspireret fra hele verden.

Drikkevarer købes i caféen og er for egen regning. Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. 

Så tag din nabo, ven, veninde, bror, søster, mand, kone under armen til en festlig eftermiddag og aften med noget godt musik og lækkert mad.

Du får hele denne eftermiddag og aften for kun 195,- kr. Så bliver det ikke billigere og der er ingen undskyldning for ikke at skynde sig at købe en billet. Køb den allerede i dag! 

Du skal være min. 18 år for at deltage. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 10.09.2022 16:00-22:00 Stouby Multihus Trine Mahnkopf
Dans og yoga i Horsens og Vejle
Underviser

Trine Mahnkopf

Jeg er uddannet fitness-instruktør og kostvejleder og underviser i mange forskellige fitness-former. Derudover har jeg en 2-årig yogalærer uddannelse (ca. 500 timer) og et hav af kurser vedr. bevægelse og sund livsstil.

I 2020 har jeg desuden taget en efteruddannelse i restorativ yoga/yoga i hvile.

Jeg har erfaring med undervisning af alle målgrupper, både dig der i forvejen er i super god form, men også dig som har brug for mere hensyntagende undervisning pga. sygdom eller skader/skavanker. På mine hold er der altid plads til sjov og højt humør og jeg sætter en ære i at give dig smil på læben og sved på panden i mine dance-timer eller give dig tid og ro til fordybelse på mine yoga-timer. Yoga har gjort rigtig meget godt for mig og holder min krop rask og stærk. Det vil jeg gerne give videre til dig! 

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: tmn@fof.dk eller følge mig på SoMe - På facebook har jeg en side, der hedder: TrineMahnkopf eller instagram: @trinemahnkopf_dance_yoga

Hvis du er mere nysgerrig på, hvem jeg er, så kan du her se et udpluk af udtalelser fra min facebook gruppe: "Træning med Trine"

  • Jeg går til yoga hos dig. Du er en helt fantastisk instruktør.
  • Du er et glad og inspirerende menneske Trine.
  • Går til yoga hos dig, fordi du bare er så skøn. Du er glad, du favner alle og du forstår at fornemme, hvordan timen skal være, for ramme det behov vi kommer med på dagen.
  • Jeg har været til toning og dans ved dig. Dans er egentlig ikke rigtig en motionsform for mig, for jeg har svært ved at få pulsen ret højt op ved det, men jeg kommer fordi det er DIT hold. Dit humør og energi er smittende og jeg går altid fra timen gladere, end da jeg kom. Du er smilende, velforberedt, favnende og enormt kompetent og derfor bliver jeg ved med at komme.
  • Det er altid en fornøjelse og du er fuld af energi og møder altid glad og velforberedt. Dine dance hold er fyldt med energi og den glade energi smitter af på os andre hvilket er mega fedt.
  • Dine Hatha Yoga er aldrig kedelige og jeg finder så meget energi og fordybelse når jeg har deltaget. Du er så super dygtig til at formidle yoga’en så vi alle kan være med, uanset om man er ny, eller trænet. Dejligt at dine timer er forskellige fra gang så man arbejder med kroppen i forskellige stillinger. Jeg elsker især, når vi bliver strukket godt igennem fra top til tå.
  • jeg er vild med din dans, din energi og dit dejlige humør. Trine du er fantastisk.
  • Jeg nyder så meget dine dansetimer. Gid der var plads til flere timer om ugen.
  • Jeg har gået til yoga ved dig og er rigtig glad for din måde at guide på, hvor man kan lave øvelserne uden at “se”.