Skip to content
Ashtanga Yoga afspænding styrke smidighed

Ashtanga flow yoga

Er du nysgerrig på Ashtanga yoga og klar til en time der giver sved på panden?

Ashtanga Yoga er en af de mere dynamiske yogaformer. Praksissen starter med solhilsner, efterfulgt af stående, siddende og afsluttende stillinger synkroniseret med åndedrættet.

Ashtanga Yoga er bygget op som et system, hvor de samme øvelser bliver repeteret i en bestemt rækkefølge, hvilket er med til at skabe ro og overskud. 

Timen starter typisk med en kort meditation i form af en åndedrætsøvelse og afsluttes altid med en velfortjent liggende afspænding. 

Fundamentet for hver time vil være baseret på Ashtanga Yoga, men der vil også forekomme variationer, med henblik på at skabe opmærksomhed på de forskellige kropsdele.

Der vil være fokus på at opbygge styrke, fleksibilitet, balance og koncentration. 

Holdet er for alle, både den erfarne og dig som er ny til Ashtanga, men som måske har prøvet andre yogastilarter. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 22.08.2022 18:30-20:00 FOF Vejle 2. sal Dorthe Tarp Yamil
2 Mandag 29.08.2022 18:30-20:00 FOF Vejle 2. sal Dorthe Tarp Yamil
3 Mandag 05.09.2022 18:30-20:00 FOF Vejle 2. sal Dorthe Tarp Yamil
Se alle Se færre
Underviser

Dorthe Tarp Yamil

Mit navn er Dorthe Tarp Yamil. Jeg har en Ashtanga yogalærer uddannelse, samt en efteruddannelse i Yin Yoga, og har gennem en årrække beskæftiget mig med forskellige former for yoga.

I min undervisning trækker jeg i høj grad på min baggrund som henholdsvis pædagog og lærer, og forsøger at tilpasse yogatimen ud fra udøvernes behov og niveau. Jeg er optaget af at give hver enkel en oplevelse af fysisk progression og mental velvære.

Du vil således opleve en fast struktur i min undervisning, samtidig med at der hver gang vil være et gennemgående fokus punkt for timen, og noget nyt der udfordrer.

Jeg er hele tiden i gang med at udvikle min egen yoga praksis, og tager derfor super gerne imod ris og ros, og vil forsøge at tilpasse undervisningen efter de nye input jeg vil få undervejs.