Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

krop bevægelse smidighed styrke træning yoga

Hatha Yoga for alle

Hatha Yoga for alle

Du undervises primært i de klassiske yogastillinger, hvor du gennem rolige og bevidste øvelser vil opleve en indre ro og fordybelse, som er med til at give dig en pause fra hverdagens travlhed. Der arbejdes med hele kroppen i form af smidiggørende og styrkende asanas (stillinger) i samarbejde med åndedrættet og bevægelse. Målet er at skabe mere balance mellem kroppen og sindet.

Timen starter med en lille meditation. Herefter varmes kroppen op, og du guider igennem de forskellige asanas, som vil foregå i et stille og roligt tempo. Der bliver små pauser imellem øvelserne, hvor du får mulighed for at mærke yogaens effekt. Åndedrættet bruges løbende til at trække opmærksomheden indad, skabe ro og til at gå dybere ind i stillingerne og mærke nærværet. Du skal både arbejde med små sammenhængende flow, twist, styrkende og beroligende stillinger. Tiden afsluttes med en guidet liggende afspilning.

Sæt tempoet ned, find ind i kroppen og mærk nærværet.