Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

krop bevægelse smidighed styrke træning yoga

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Hatha yoga er at være i stilheden og derved opleve, hvad du virkelig har brug for. For at komme helt ind i stilheden bruges det meget rolige åndedræt, og yogaøvelserne bliver tilsvarende praktiseret meget langsomt. Det giver en dyb ro, stabil og holdbar effekt af det, du laver. Det gør, at du løsner op for dybereliggende spændinger, bliver stærkere og mere smidig – både i kroppen og i sindet. De fysiske øvelser tilpasses, så alle kan være med.

Undervisningen foregår så vidt muligt med lukkede øjne, hvilket styrker din koncentrationsevne og øger din bevidsthed om, hvad der sker i og omkring dig. Det er både liggende, siddende og stående øvelser. Hatha Yoga er for alle i alle aldre, uanset køn og kondition. Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj.

Bemærk: Medbring et tæppe eller et stort håndklæde til at ligge på.