Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

krop bevægelse smidighed styrke træning yoga

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Hatha yoga er at være i stilheden og derved opleve, hvad du virkelig har brug for. For at komme helt ind i stilheden bruges det meget rolige åndedræt, og yogaøvelserne bliver tilsvarende praktiseret meget langsomt. Det giver en dyb ro, stabil og holdbar effekt af det, du laver. Det gør, at du løsner op for dybereliggende spændinger, bliver stærkere og mere smidig – både i kroppen og i sindet. De fysiske øvelser tilpasses, så alle kan være med.

Undervisningen foregår så vidt muligt med lukkede øjne, hvilket styrker din koncentrationsevne og øger din bevidsthed om, hvad der sker i og omkring dig. Det er både liggende, siddende og stående øvelser. Hatha Yoga er for alle i alle aldre, uanset køn og kondition. Yoga praktiseres bedst i løstsiddende og behageligt tøj.

Bemærk: Medbring et tæppe eller et stort håndklæde til at ligge på.