Skip to content
Hatha Yoga Niveau 2 hos FOF i Vejle

Hatha Yoga - Niveau 2

På dette hold arbejder vi lidt dybere i stillingerne og der vil forekomme øvelser af relativ høj sværhedsgrad - altid med mulighed for alternative øvelser, hvis du er fysisk udfordret i en stilling. 

Vi skaber en god balance mellem styrkende, dynamiske Yang øvelser og blide, smidiggørende Yin øvelser. Vi har fokus på åndedrættet i øvelserne samt specifikke åndedrætsteknikker.
Vi afslutter hver time med en afspænding, som nærer både krop, sind og sjæl.

Dette hold henvender sig til dig, der har erfaring med yoga og som ønsker at praktisere mere samt lære nye stillinger.


Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 17.08.2022 16:45-18:15 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
2 Onsdag 24.08.2022 16:45-18:15 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
3 Onsdag 31.08.2022 16:45-18:15 FOF Vejle 2. sal Marie Tholstrup Greve
Se alle Se færre
Underviser

Marie Tholstrup Greve

Jeg er en passioneret yogalærer og slow-food aktivist. Jeg elsker at tilbringe tid på yogamåtten, i køkkenet samt i naturen - og med min mand og vores 4 skønne unger. Jeg er fascineret af yoga og dens mange helbredende aspekter og det har jeg været, siden min første yogatime tilbage i 2006. Siden dengang har yoga været en fast del af mit liv og hjulpet mig på forskellige stadier i livet, blandt andet gennem mine graviditeter, hvoraf den ene var en tvillingegraviditet. Her gik det op for mig, hvordan yogaen kan bidrage til at opnå øget velvære og indre ro.

I 2016 tog vi en stor beslutning og flyttede til Sydengland. Her fik jeg muligheden for at studere hos nogle af de bedste yogalærer i UK. Jeg startede med en 2 årig uddannelse (500 RYT) til Hatha yogalærer ved The Devon School of Yoga. Herefter fulgte uddannelse til pre- og postnatal yogalærer og jeg begyndte at undervise flere dag- og aftenhold. Vi er nu tilbage i Danmark igen og jeg glæder mig til at undervise og dele ud af min viden. Det gør mig så glad at lære andre om yogaens mange værktøjer - hvordan den kan bidrage til at skabe mere fokus, ro og velvære. Jeg tror på, at verden bliver et rarere sted at være, når vi hver især lærer at mærke efter og skabe balance  i os selv - både på og udenfor yogamåtten.
For nærmere information om et specifikt yogahold er du velkommen til at kontakte mig på mail: mariesejersen@gmail.com eller telefon: 50693507. Jeg håber vi ses.