Skip to content
mediyoga FOF i Vejle

Færre smerter med MediYoga

MediYoga er en meget rolig og langsom form for yoga. Mange vil opleve, at der er få fysiske øvelser, da man i løbet af timen skifter mellem åndedrættet, de fysiske øvelser og meditationen.

MediYoga er en moderne, forskningsbaseret yogaform, som er udviklet i det svenske sundhedsvæsen. I MediYoga kombineres vestlig lægevidenskab med østens traditionelle visdom og holistiske tilgang til krop, sind og menneske.

Undervisningen består af blide øvelser og stillinger, som kombineres med åndedræts - meditations -og afspændingsteknikker, som støtter kroppens egen heling ved målrettet at stimulere kroppens systemer, energier og fleksibilitet. Øvelserne og meditationerne kan udføres af alle, og tilpasses den enkelte deltagers fysiske formåen, alle øvelserne kan også laves siddende på en stol.

Hver undervisningsgang er bygget op omkring lange dybe åndedrag, fysiske øvelser, afspænding og sluttelig en meditation.

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 06.09.2022 16:00-17:30 FOF Vejle 2. sal Mette Bergsøe
2 Tirsdag 13.09.2022 16:00-17:30 FOF Vejle 2. sal Mette Bergsøe
3 Tirsdag 20.09.2022 16:00-17:30 FOF Vejle 2. sal Mette Bergsøe
Se alle Se færre
Mette Bergsøe
Underviser

Mette Bergsøe

Jeg er uddannet sygeplejerske, og arbejder med stresshåndtering og mestring af livet med depression samt kroniske smerter, desuden underviser jeg i mindfulness og mindfull yoga. 

Omdrejningspunktet i mit virke er, at støtte mennesker til et liv, hvor der er plads til krop og sind, at skabe en en dyb ro og balance fra i sig selv og med sig selv.
Jeg er uddannet MediYoga instruktør ved Lene Hornsleth, MediYoga Danmark, mindfulnessinstruktør ved Anne Dorthe Hasholt, og for mange år siden tog jeg DGI yogainstruktøruddannelse, derudover har jeg taget en række kurser i yoga. Jeg har undervist i yoga siden 2013.
På mine hold får du mulighed for, at finde roen i dig selv, og være nærværende i krop og sind, men også plads til sjov, leg og gode grin.

Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på mail: mmbergsoe@gmail.com