Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
meditation mindfullness velvære mindfull

Mindful Yoga

Mindful Yoga

Her arbejder vi med udgangspunkt i klassiske yogaøvelser, som både styrker og smidiggør kroppen. Samtidig fokuserer vi på åndedrættet for at give øvelserne større effekt. Gennem åndedræt og flow i øvelserne nærmer vi os en meditativ tilstand samtidig med, at vi tilgodeser kroppen. Styrk dit fundament og boost din sundhed. Kombination af Hatha Yoga med Yin Yoga og blid Yoga. Gennem stillingerne arbejder vi med at styrke vores fundament og grounding. Fælles er mindful og nærværende Yoga. Alle kan være med, uanset niveau, da der altid er en blidere eller mere intens variation af en øvelse. Vi starter altid med en opvarmning og slutter med en afspænding.

Mindfulness og meditation gør os nærværende og åbne i vores krop, vores energisystem og i vores bevidsthed. Sammen med energiøvelser og hjertekontakt forbereder det os hen mod det meditative univers. De fysiske øvelser kommer alle led- og muskelgrupper igennem, styrker og smidiggør musklerne og stimulerer kredsløbet. Yoga øger koncentrationsevnen, og gør dig bedre i stand til at klare det moderne livs stressfulde situationer. Udover at forbedre den almene helbredstilstand virker øvelserne også frigørende på energisystemet også gennem åndedrætsøvelser og afspændinger.