Skip to content

Juhuuu vi er på vej mod en reel genåbning. Vi udbyder lige nu sommerhold og er i fuld gang med at oprette hold til efteråret, derfor roder det lidt på hjemmesiden. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så vi kan holde dig orienteret. Du kan tilmelde dig via linket til højre. Vi glæder os til at holde dig informeret.

Nyhedsbrev
Yin yoga balasana yogapose yogastilart afspænding

Mindful Yogini Yoga - Trin 2-3

Mindful Yogini Yoga - Trin 2-3

Her lander vi på yogamåtten gennem en kortere meditation, hvor vi øver os i nærvær og evnen til at afspænde og slippe, både fysisk og mentalt og synke dybere ind i vores kvindekrop.

Herfra arbejder vi videre med udgangspunkt i klassiske yogaøvelser, som både styrker og smidiggør kroppen. Samtidig holder vi opmærksomheden på åndedrættet for at give øvelserne større effekt og mental dybde og har dermed mulighed for at bevare den meditative tilstand og opleve et flow gennem øvelserne. Der vil være en god balance mellem blide, styrkende og smidiggørende øvelser.

Du vil på dette hold kunne møde øvelser af relativ høj sværhedsgrad, men det vil altid være helt ok at finde fysisk mindre krævende alternativer. 
Vi afslutter hver gang med en dybdeafspænding til både krop, sind og sjæl.