Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Yoga for stress ramte

Yoga for stress ramte

Er du stresset og har du brug for at lære redskaber til at skrue ned for tankemylderet. Vi laver blid og meditativ yoga, vejrtræknings øvelser, mindfulness og meditation.

Stress er kroppens reaktion på en fare, udfordring, krav der stilles til en eller eventuelle forandringer der sker i ens liv. Det kan opleves som en følelse af fysisk eller følelses mæssige spændinger eller kan på længere sigt udvikle sig til hovedpine,forhøjet blodtryk, depression, angst og nedbrydelse af immunforsvaret. Yoga skruer ned for stresshormonerne og op for produktionen af restitutionshormoner, som er fundamentalt for evnen til at regenerere. Yoga får dine tanker væk fra det, der stresser dig. 

Vi arbejder med måden vi tænker på og mindfulness. Vi laver blid og meditativ yoga og vejtrækningsøvelser og afslutter med afspænding og yoga nidra.
Yoga for stressramte varer 1.5 time. Kom i behageligt tøj som du er.