Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Restorativ yoga i hvile yogastilart afspænding

Restorativ Yoga / Yoga i hvile

Restorativ Yoga / Yoga i hvile

Restorativ yoga er en yogaform, der skaber balance i nervesystemet. I det moderne samfund lever rigtig mange mennesker et liv der ikke indeholder nok ro og hvile. Vi arbejder meget og skal have familie og arbejdsliv til at gå op og bliver derved nemt følelsesmæssigt pressede m.m

Følgerne heraf er, at vores nervesystem kommer i ubalance og det kan resultere i stress, kronisk stress, depression, angst og en generel ubalance i sindet.

Et nervesystem i ubalance kan påvirke humøret, immunforsvaret, fordøjelsen, bindevævet og skabe muskelspændinger.

Den restorative yoga virker terapeutisk idet kroppen får lov at hvile og derved regenerer. Restorativ yoga hjælper os til at skabe balance i vores nervesystem og til at krop og sind indgår et samarbejde og dette kan succesfuldt hjælpe os af med bl.a. stress, depression, angst, søvnløshed, muskelspændinger og forhøjet blodtryk. Det styrker også immunforsvaret og bindevævet.

Denne workshop byder på roligt sekvenserede og forsigtigt opbyggende yogastillinger, der er designet til at skabe balance i nervesystemet og i den følelsesmæssige krop.

I stillingerne strækker kroppen sig blidt, mens den er støttet op af hjælpemidler såsom yoga-pøller, tæpper og yoga-blokke. Tilpasningen i stillingerne tilrettes den enkelte deltager i hver stilling for at minimere muskelspændinger.

Blodtrykket, hjertet og hjernen bliver herved beroliget.