Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Yoga med stol stoleyoga krop bevægelse

Stole Yoga - Gratis prøvetime

Stole yoga er en blid form for yoga, der kan gøres, når du sidder på en stol eller står på jorden, mens du bruger stolen til støtte.
Det er en god form for yoga for alle, der ønsker at fokusere på en mild praksis og for seniorer. 

Stole yoga øger fleksibilitet, styrke og kropsbevidsthed. Vi laver klassiske yoga stillinger med brug af stolen som støtte og til at hjælpe os dybere ind i stillingerne uden at belaste leddene.

Vi laver vejrtræknings øvelser, øjenøvelser og meditation for at fremme fokus og mental klarhed. 
Vi afslutter på gulvet med afslapning og yoga nidra.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 28.01.2021 09:00-10:30 FOF Horsens Dorthe Dalgas

Dorthe Dalgas

Jeg startede min yoga rejse som teenager i 80’erne og har siden da løbende fordybet min viden og forståelse med uddannelser,retreater og internationale kurser. Jo mere jeg lærer, jo mere forstår jeg at yogaen er et livsstudie og jo mere nysgerrig bliver jeg efter at lære mere. 

Yogaen er for mig en leveform og den ser på mennesket som en helhed. Yogaen tilbyder igennem  fysiske asanas (stillinger), pranayama (vejrtrækning), mindfulness, sutras(læretekst) og meditation redskaber der gør det lettere at håndtere daglige problemstillinger og det at være menneske.
Jeg har tilbragt de sidste 25 år i USA og er yogauddannet der med baggrund i Iyengar, Intergral Yoga og Yin Yoga. Jeg har undervist i yoga for stress management ,stoleyoga, yin, hatha, restorativ, yoga Nidra og meditation på blandt andet  hospitaler,brandstationer, plejehjem og kommuner.

Jeg brænder for at undervise i den blide og mindfulde yoga, da jeg føler det er der man lærer at være tilstede i øjeblikket og har tid til at nå at mærke sig selv. 
Jeg har anvendt yogaen som behandlingsform til at håndtere både fysiske skader og spændinger såvel som psykiske udfordringer såsom  stress, angst og depression. 

Yoga for mig handler om at skabe forening, fred og harmoni imellem body og mind. Yoga handler om at finde ind til kernen, og om at hvile i sig selv. At accepterer den man er, som man er, i det givne øjeblik.