Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Yin yoga balasana yogapose yogastilart afspænding

Yin Yoga

Yin Yoga

I yin yoga arbejder vi med dybe stræk, som holdes i længere tid. Når du er i stillingerne, vil du opleve at synke ned i en meditativ tilstand, som har en beroligende virkning på sindet.
Yin yoga handler om at give efter og strække bindevævet - i modsætning til andre mere aktive yogaformer, som ofte har fokus på at styrke og strække musklerne. Du vil opleve, at der er færre stillinger i programmet sammenlignet med andre yogaformer, fordi yin-stillingerne holdes i længere tid - normalt 3-5 minutter, så det seje bindevæv får tid til at give efter for tyngdekraften. De fleste yin-stillinger udføres siddende eller liggende – ofte støttet af blokke, pøller og bælter. Yin yoga fungerer perfekt som modvægt til vores aktive "yang-fyldte" hverdag. Undervisningen tager hensyn til din kropsbygning og dine behov, så du får mest muligt ud af undervisningen.