Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Yoga Fordybelsesdag

Yoga Fordybelsesdag

Suppler din yogapraksis med en dag, hvor der er tid til mere af det hele, og lidt til! Blandt andet: Dejlig mindful yoga i yin & yang balance, pranayamas og meditation, yogafilosofi og refleksion. Tid til selvfordybelse og afspænding - i en atmosfære af ro og fællesskab.

Dagen byder på en vekselvirkning mellem fysiske øvelser og meditationer, guidet og i stilhed, med introduktion til nogle af de filosofiske og spirituelle aspekter i yoga, refleksion, udveksling og tid til egen fordybelse.

På grund af Corona-restriktionerne skal du medbringe eget udstyr: yogamåtte, tæpper, lagen og eventuelt pude og en øjenpude, hvis du har sådan en.
Derudover hvad du har brug for at spise og drikke i løbet af dagen.