Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Digt læsning digte digtlæsning

Digtlæsning

Digtlæsning

Vil du gerne i gang med at læse digte, men ved du ikke, hvor du skal starte? Har du en oplevelse af, at du mangler at "knække koden" for at få noget ud af et digt? Vil du stifte bekendtskab med en hel masse god, vild, voldsom, smuk, rørende, skør, morsom lyrik fra Danmark og udland, nutid og fortid? Så er dette kursus lige noget for dig.

På dette kursus dykker vi ned i én af de litterære genrer, der volder flest læsere besvær: lyrikken. Mange mennesker, selv "garvede" læsere føler, at digte er svære og ugennemskuelige at have med at gøre. Men sådan behøves det ikke være. Når man først har fået erfaring med at læse og tænke over mange forskellige slags digte, kan digtlæsning bringe én nydelse, udvidede perspektiver og noget at gruble over.

Digtlæsning er vidunderligt. Det er som at løse en gåde, som at undersøge et ukendt objekt med et mikroskop, som at meditere, som at udforske en hemmelig verden. Målet med dette kursus er, at du kommer til at opleve, at digte er noget for lige præcis dig.