Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Forfatterkursus online skriv din bog med Louise Lund Olesen

Kickstart dit bogprojekt

Har du et bogprojekt i skuffen, der aldrig kommer videre? 
Er du i tvivl om, hvordan du skal begynde din historie?
Eller mangler du bare et kærligt puf til at komme i gang? Så er denne online workshop helt sikkert for dig!

I denne weekend er der fokus på at kickstarte dit bogprojekt. Derfor skal vi trække den røde tråd igennem dine ideer og sammen få overblik over dit projekt, igennem strukturering og opbygning af din bogs plot. Vi skal tale om forskellige tilgange til skriveprocessen, hvad enten du er en ekstremt detaljeret planlægger eller en mere spontant type, der bare går i gang med det samme. 

Vi kommer ind på både genre, fortællevinkel, karakterer, dialog, idegenerering og en masse skrivetips. I løbet af weekenden vil der være forskellige skriveøvelser med efterfølgende feedback, til at få ideer og til at kickstarte din skriveproces. Der vil også være en kort introduktion til det videre arbejde med projektet, når du en dag bliver færdig med første udkast!
 
Lørdag er der en lille frivillig hjemmeopgave, som vi samler op på søndag, hvor de, der ønsker det, kan få feedback på de første spæde linjer af deres bogprojekt og er man ekstra modig, kan man også få lov til at læse det op for resten af holdet.
  
Holdet er for begyndere, så du kan altså sagtens deltage, hvis du kun har ideen til en bog og aldrig har skrevet før, eller hvis du har brug for hjælp til at komme videre med dit bogprojekt, så du rent faktisk bliver færdig! 

Information

  • Dato 12.11.2022-13.11.2022
  • Adresse ONLINE ZOOM
  • Lokale ZOOM 1
  • Bemærkninger Inkl. 2 x 30 min. pause.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 12.11.2022 10:00-15:00 ONLINE ZOOM Louise Lund Olesen
2 Søndag 13.11.2022 10:00-15:00 ONLINE ZOOM Louise Lund Olesen
Underviser

Louise Lund Olesen

28 år, Aarhus
Fra jeg lærte mine første ord og kunne holde en blyant selv, har jeg digtet og fundet på historier. 
Jeg elsker at fortælle og udtrykke mig kreativt igennem særligt skrivning, tegning og bullet journal!
Min skabertrang og interesse for det kreative har også bredt sig til sociale medier, hvor jeg underholder og underviser i både skrivekunst, tegning og bullet journal på både youtube, instagram, tiktok og facebook.

Som 19-årig udgav jeg min første børnebog. Dette blev startskuddet til en besættelse af at blive bedre og dygtigere indenfor skrivehåndværket.
Jeg træner dagligt min skrivemuskel og holder min kreativitet ved lige gennem utallige kurser indenfor fortælling, tegning og kreativ skrivekunst, senest ved Manuskriptskolen for Børnefiktion i samarbejde med Grundtvigs Højskole.
Som aktivt medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere, mødes jeg med andre forfatter til både skriveophold, bogmesser og bogreceptioner, hvor vi skriver sammen, sparre med hinanden og i fællesskab bliver dygtigere til at udtrykke os, på vores helt egen måde. 

Foruden at skabe med ord, driver jeg også min egen webshop med nogle af de tegninger og motiver, der flyder ud gennem blyanten. Her sælger jeg klistermærker til bullet journal, bogmærker, kort, print og alt muligt andet.

Med mine kreative kurser ønsker jeg at give alle deltagere en god oplevelse og inspirere den enkelte deltager til at udvikle sine egne evner og ideer til fulde.

Vil du gerne se mere af det jeg laver?
Klik ind på min hjemmeside her: Louises hjemmeside