Skip to content

Skriv en billedbog ONLINE

Skriv en billedbog ONLINE

Skriv til barnebarnet, til børnehaven, til skolebrug eller bare for sjov.

Den gode billedbog er en, som barnet vil have læst igen og igen, eller er den, de voksne bruger til at lære børnene noget. Det er hér, kurset kommer ind. Du får vejledning, redskaber og fifs samtidigt med, at du skriver din billedbog. Kan du ikke tegne? Intet problem. Du får andre måder at illustrere på.

Når kurset er færdigt, står du med din bog i hånden.

Kurset er ”hands on”. Det vil sige, at for hver mødegang, du undervises i, er der øvelser. Hver undervisningsgang arbejder du videre på din bog, retter til og ændrer, får respons af de andre kursister og af underviseren, Karina Blum.

Karina bestiller jeres bøger. I betaler trykningen af bogen direkte til forlaget, typisk 60 kr. + forsendelse for en 24 siders bog i farver.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren.