Skip to content

Skriv en billedbog ONLINE

Skriv til barnebarnet, til børnehaven, til skolebrug eller bare for sjov.

Den gode billedbog er en, som barnet vil have læst igen og igen, eller er den, de voksne bruger til at lære børnene noget. Det er hér, kurset kommer ind. Du får vejledning, redskaber og fifs samtidigt med, at du skriver din billedbog. Kan du ikke tegne? Intet problem. Du får andre måder at illustrere på.

Når kurset er færdigt, står du med din bog i hånden.

Kurset er ”hands on”. Det vil sige, at for hver mødegang, du undervises i, er der øvelser. Hver undervisningsgang arbejder du videre på din bog, retter til og ændrer, får respons af de andre kursister og af underviseren, Karina Blum.

Karina bestiller jeres bøger. I betaler trykningen af bogen direkte til forlaget, typisk 60 kr. + forsendelse for en 24 siders bog i farver.

Undervisningen foregår online via Zoom. Zoom er et virtuelt klasseværelse, hvor deltagerne kan både se og høre hinanden. Zoom er et gratis program, men det kræver, at du har adgang til en computer, tablet eller smart-/ iphone med kamera og audio. Du vil modtage en vejledning til installation af programmet samt et mødelink fra underviseren.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 26.10.2021 19:00-20:10 ONLINE ZOOM Karina Blum
2 Tirsdag 02.11.2021 19:00-20:10 ONLINE ZOOM Karina Blum
3 Tirsdag 09.11.2021 19:00-20:10 ONLINE ZOOM Karina Blum
Se alle Se færre
Underviser

Karina Blum

Karina Blum er uddannet pædagog og lærer. Dansklærer med speciale i bl.a. skriveprocesser. Hun har uddannelse inden for naturfag og hendes viden strækker sig over såvel vejrforhold og insekter til sten og planteliv. Hun har erfaring med børn i alle aldre, både de med og uden diagnoser, og hun har arbejdet på et bosted for voksne udviklingshæmmede. Hun har særligt haft fokus på, hvordan natur og bevægelse skaber livsglæde og udvikling. Hun har brugt det til arrangementer for familier og også i sit arbejdet med mennesker med ADHD og autisme.