Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Lær at skrive en billedbog

Lær at lave en billedbog

Skriv til barnebarnet, til børnehaven, til skolebrug eller bare for sjov. 

Den gode billedbog er en, som barnet vil læse igen og igen. Både billeder og tekst er vigtige for historien, og det er hér kurset kommer ind.
Du lærer forskellige fifs, der fanger barnet. Du lærer, hvordan billedet kan stilles op, så det giver den ønskede effekt. Vi arbejder med karaktererne i forhold til barnets alder, og vi arbejder med tekster til børn. 

Kan du ikke tegne? Heldigvis er det ikke et problem. Du får vist andre måder at illustrere på.

Det er en fordel, hvis du ikke har en færdig bog med. 

Når bogen er printet, sender forlaget dig en regning. Betalingen er ud over prisen på kurset. Prisen på en 24-siders billedbog i paperbag er ca. 35 kr.

I hardcover er prisen ca. 80 kr. Hertil kommer fragt.

Medbring pc eller tablet, papir og et godt pakket penalhus. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 31.10.2022 19:00-20:30 FOF Horsens Karina Blum
2 Mandag 07.11.2022 19:00-20:30 FOF Horsens Karina Blum
3 Mandag 14.11.2022 19:00-20:30 FOF Horsens Karina Blum
Se alle Se færre
Underviser

Karina Blum

Karina Blum er uddannet pædagog og lærer. Dansklærer med speciale i bl.a. skriveprocesser. Hun har uddannelse inden for naturfag og hendes viden strækker sig over såvel vejrforhold og insekter til sten og planteliv. Hun har erfaring med børn i alle aldre, både de med og uden diagnoser, og hun har arbejdet på et bosted for voksne udviklingshæmmede. Hun har særligt haft fokus på, hvordan natur og bevægelse skaber livsglæde og udvikling. Hun har brugt det til arrangementer for familier og også i sit arbejdet med mennesker med ADHD og autisme.