Skip to content

Forfatterspirernes Skriveklub

Elsker du at finde på og fortælle? Vil du gerne lære, hvordan man skriver en historie? Og er du mellem 14-18 år? Så er dette kursus helt sikkert lige noget for dig! På dette skrivehold for unge begyndere får du en bred indføring i skrivehåndværket, så du kan få dine ideer ud af dit kreative hoved, ned på papiret!

Vi skal lege med ord og sprog igennem teori, læsning og praktiske øvelser. Derved får du en generel forståelse for skrivekunsten og det at finde på.
Vi skal lære, hvordan man strukturerer og opbygger et godt plot med en solid start, midte og slutning. Du får trænet din fantasimuskel med inspirationsøvelser og en tur rundt i Vejle by, for at fange ideer og historier i hverdagen omkring os.

Vi skal bruge forskellige redskaber, såsom terninger, magneter, avisudklip, billeder og andre skøre ting og skæve sager, til at få ideer og skabe karakterer.
På kurset arbejder vi med at fortælle i forskellige genrer og fortællevinkler, lige fra børnelitteratur, til digte, krimi, fantasy og Young Adult. 
Derudover øver vi os i at være super modige, ved at læse vores tekster højt og give hinanden feedback på det, vi skriver. 
 
Men allervigtigst skal vi lære, hvordan lige netop du skriver bedst, så du kan finde frem til din helt egen måde at fortælle historier på!

UDGIV DIN EGEN NOVELLE
Skulle du blive helt bidt af dette kursus, fortsætter vi med holdet til foråret 2023, hvor vi sammen arbejder hen imod udgivelsen af vores egen novellesamling, som du får et gratis eksemplar af ved kursets afslutning.

Vi afholder en lille bogreception for forældre og venner, med boblende sodavand, bøger og snacks, hvor vi sammen med resten af holdet kan fejre din første udgivelse og din nye officielle titel som forfatter! Vi stiller en masse bøger frem, så du kan få lov til at skrive din første autograf som forfatter… og den næste, og den næste og den næste, lige indtil din hånd går i krampe!

KURSET ER FOR BEGYNDERE
Du kan derfor sagtens deltage, hvis du enten har et par ideer, du vil arbejde videre med, hvis du aldrig har skrevet et eneste ord ned før eller hvis du bare elsker at skrive, men ikke lige ved, hvordan man starter. 

Formålet med kurset er at give deltagerne et lokalt skrivefællesskab med andre unge samt give dem en større forståelse og bevidsthed om skrivekunsten gennem praktiske øvelser, læsning og teori.

Materialer:

Ved kursets start modtager du en lille goodie-bag med de vigtigste ting, en spirende forfatter bør have, så du er klar til at skrive løs.
Medbring gerne selv computer.

 

Information

  • Dato 13.09.2022-11.10.2022
  • Adresse FOF Horsens
    Ane Staunings Vej 21B
    8700 Horsens
  • Lokale Afrodite
  • Bemærkninger Medbring gerne bærbar pc og blok/kuglepen. Der kan forekomme udgift til materialer på max. 25 kr. som afregnes direkte med underviseren.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.09.2022 16:30-18:15 FOF Horsens Louise Lund Olesen
2 Tirsdag 20.09.2022 16:30-18:15 FOF Horsens Louise Lund Olesen
3 Tirsdag 27.09.2022 16:30-18:15 FOF Horsens Louise Lund Olesen
Se alle Se færre
Underviser

Louise Lund Olesen

28 år, Aarhus
Fra jeg lærte mine første ord og kunne holde en blyant selv, har jeg digtet og fundet på historier. 
Jeg elsker at fortælle og udtrykke mig kreativt igennem særligt skrivning, tegning og bullet journal!
Min skabertrang og interesse for det kreative har også bredt sig til sociale medier, hvor jeg underholder og underviser i både skrivekunst, tegning og bullet journal på både youtube, instagram, tiktok og facebook.

Som 19-årig udgav jeg min første børnebog. Dette blev startskuddet til en besættelse af at blive bedre og dygtigere indenfor skrivehåndværket.
Jeg træner dagligt min skrivemuskel og holder min kreativitet ved lige gennem utallige kurser indenfor fortælling, tegning og kreativ skrivekunst, senest ved Manuskriptskolen for Børnefiktion i samarbejde med Grundtvigs Højskole.
Som aktivt medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere, mødes jeg med andre forfatter til både skriveophold, bogmesser og bogreceptioner, hvor vi skriver sammen, sparre med hinanden og i fællesskab bliver dygtigere til at udtrykke os, på vores helt egen måde. 

Foruden at skabe med ord, driver jeg også min egen webshop med nogle af de tegninger og motiver, der flyder ud gennem blyanten. Her sælger jeg klistermærker til bullet journal, bogmærker, kort, print og alt muligt andet.

Med mine kreative kurser ønsker jeg at give alle deltagere en god oplevelse og inspirere den enkelte deltager til at udvikle sine egne evner og ideer til fulde.

Vil du gerne se mere af det jeg laver?
Klik ind på min hjemmeside her: Louises hjemmeside