Skip to content

BEMÆRK VENLIGST at der er løbende optag på rigtig mange hold. Kontakt kontoret på 7625 8988 og forhør dig om dine muligheder. På gensyn.

Glad tarm workshop hos FOF i Horsens

Glad tarm

Sommerfulge i maven og boblende fornemmelser?
Eller en tung sort sten?
Vi taler ofte ud fra vores mavefornemmelser uden, at vi egentlig giver maven den fokus, som den fortjener. Helt præcis handler det om vores tarm og de mange millioner bakterier, som den indeholder.
Denne dag sætter vi fokus på den glade tarm, hvad der kan udfordre og hvad der igen kan hjælpe.

Det hele starter med et oplæg, hvor vi kommer omkring fordøjelsen og, hvorfor den i det hele taget er vigtig, både for vores fysiske helbred og mentale sundhed. Bagefter går vi i køkkenet, hvor der skal fremstilles nemme hverdagsretter, der alle har det til fælles at skabe det bedste fundament i vores tarm. Råvarerne vil være nøje udvalgte, overvejende økologiske og uden gluten, så hvis du er nysgerrig på, hvordan du skaber en glad tarm, så meld dig endelig til. Der er begrænset antal pladser, da der skal være plads i køkkenet og der vil være krav om anvendelse af handsker under madlavningen. Aftenen afsluttes med fællesspisning, med smagsprøver af de fremstillede retter. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 08.11.2022 17:00-19:30 Egebjergskolen, Horsens Ivonne Lindahl
Ivonne Mental Sundhed
Underviser

Ivonne Lindahl

Naturen kan noget helt fantastisk, og jeg bruger den hver dag, til at skabe den energi jeg gerne vil have. Jeg har altid brugt naturen og for mig, der har svært ved at give mig hen til mindfulness, er det en billig og nem ressource at anvende.
Jeg er uddannet Sundhedscoach og Neuroligvistisk psykoterapeut, og har derudover en uddannelse i Naturterapi fra ViNatur. På dette hold vi du blive mødt med en underviser der brænder for at spotte ressourcer, skabe udvikling og puste liv i de bittesmå flammer, der skaber livsglæde og livskvalitet.
Udover min interesse og uddannelse indenfor psyke og natur, er jeg uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i fysisk aktivitet. For mig handler sundhed om mere end kost og træning, og jeg arbejder derfor holistisk med fokus på alle aspekter der leder til en god mental sundhed.