Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

kaffe latte barista hjemmebarista mælkesum kreativitet

Hjemmebarista for kaffe-elskere

Hjemmebarista for kaffe-elskere

Under covid-19 er mange begyndt at arbejde hjemmefra og indskrænke café-besøgende, men derfor må man jo ikke gå ned på kvaliteten af sin kaffe.

På dette kursus vil du lære at kende de gode kaffebønner, lære de forskellige pour-over metoder til din hjemmebrygning og hvordan du steamer din mælk, så du f.eks. kan lære at lave lækker cappuccino eller latte derhjemme.

Katrine er skribent på det internationale kaffemagasin Spill The Beans og publiceret i bl.a. Beanscene Magazine. Ud over dette har hun en kaffeblog og er stor kaffeelsker og elsker at servere god kaffe på sit arbejde som barista.  Alle på kurset vil desuden kunne købe den kaffe, vi bruger til favorable priser.