Skip to content

Autentisk mad fra Umbrien

Umbriens er Italiens grønne hjerte, kendt for den uberørte natur, de skønne landsbyer og den lækre mad. 
Den traditionelle umbriske mad er hovedsagelig lavet med naturlige og genuine råvarer, bearbejdet i hånden, retter af bondeoprindelse, håndlavede efter gamle traditioner. Mel, vand, bælgfrugter, svampe, trøfler, asparges, ost, skinke - kom og vær med og lær, hvordan man laver hjemmelavet ”ciriole” (”tykke”spaghetti af mel og vand), en smagfuld linsesuppe, eller hvordan man bruger asparges til frittata (æggekage) eller pastasauce.

Madvarer er inkl. i prisen.

Husk drikkevarer, forklæde og lidt bøtter, hvis der er rester.
 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 12.10.2021 17:00-20:00 Horsens Byskole, Fussingvej Giulia Pierucci

Giulia Pierucci

Uddannet i 2005 i undervisning i italiensk som andet fremmedsprog ved Universitet for udlændinge i Perugia. Jeg har efterfølgende rejst rundt omkring i verden som italiensksproglærer og kulturformidler på forskellige universiteter og institutioner. Min entusiasme for undervisning har udviklet sig sammen med mig og med min passion for sprog, kultur og mad, nyder jeg at sprede Italien ud af grænsen og tage verden hjem.