Skip to content

Bobler og lækkert bålmad

Tag din ven eller veninde under armen og få en på "opleveren"

På kurset lærer du, hvordan du laver et bål rigtigt og helt fra bunden. Vi tilbereder lækkert og velsmagende mad på bålet, alt sammen under kyndig vejledning af vor outdoor underviser Willi.

Menuen består af:

  • Fisk
  • Gryderet
  • Grillet kød
  • Grøntsager
  • Dessert.

Alt sammen bliver naturligvis tilberedt af lækre økologiske råvarer. Når maden er tilberedt, nydes denne med et glas mousserende økologisk vin.

Vores underviser Willi har mange års erfaring med friluftslivet og garanterer, at du får en super god oplevelse. Så tag manden eller vennen/veninden under armen og få en fantastisk oplevelse i naturen.

Materialer er indeholdt i prisen:

  • Forplejning
  • Mousserende vin
  • Kaffe/te
  • Grej
  • Brænde

Medbring: Drikkevarer (hvis du ønsker andet end et glas vin), tøj og sko efter forholdene, tallerken, kop/glas og bestik.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 16.10.2021 16:00-20:00 Shelter Slaggård Banke Østbirk Willi Squindo
Underviser

Willi Squindo

Jeg hedder Willi Squindo og er født og opvokset i Schweiz. Friluftslivet har været en del af mit liv allerede fra barnsben, mest i form af vandring i alperne, hygge ved bål og overnatninger i naturen. Mine uddannelser:

• Friluftsvejleder fra VIA UC
• DGI havkajakinstruktør 2
• DKF Instruktør 1 og IPP3 roer
• Kanosamråd Kanioinstruktør 3
• Klatreinstruktør 1
• Bueskydningsinstruktør
• Førstehjælpsuddannelse
• Åbenvand livredder for instruktører