Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

guitar guitarspil guitarundervisning musik

Akustisk guitar begyndere 3.del

Akustisk guitar begyndere 3.del

Vi spiller sange fra 60’erne, 70’erne, evergreens og nyere sange. Der arbejdes fortrinsvis med akkompagnement til sang eller melodispil, så kurserne vil give dig mulighed for at blive centrum for fællessang ved festlige lejligheder, hyggestunder eller omkring lejrbålet. Vi udvider med flere akkordtyper og vil arbejde videre med forskellige slagrytmer samt fingerspil. Du skal selv have en spansk- eller westernguitar, en capo* og en tuner til at stemme guitaren efter. (En smartphone kan bruges som tuner). På dette kursus tilbydes du holdundervisning. 

*En capo bruges til at flytte en melodi til en anden toneart, hvis den fx passer dårligt til din stemme. Fås fra ca. 20 kr. En billig elastikcapo er udmærket. Husk, at købe en capo til den type guitar, du har (spansk eller western).