Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

guitar guitarspil guitarundervisning musik

Akustisk guitar letøvede

Akustisk guitar letøvede

Vi spiller sange fra 60’erne, 70’erne, evergreens og nyere sange. Der arbejdes fortrinsvis med akkompagnement til sang eller melodispil.

Du er fortrolig med de mest almindelige spanske akkorder. Her vil du lære flere akkorder, og vi vil også begynde at bruge enkelte barré greb. Du har måske også spillet lidt fingerspil. På dette kursus vil du lære, hvordan du spiller et mere spændende akkompagnement bl.a. ved at udvide akkorderne med andre bastoner (vekselbas) og ved at spille slag- og fingerspilsteknik i forskellige stilarter. Undervisningen afstemmes efter deltagernes niveau og ønsker.

Du skal selv have en spansk- eller westernguitar, en capo og en tuner. (En smartphone kan bruges som tuner)". På dette kursus tilbydes du holdundervisning.