Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
guitar guitarspil guitarundervisning musik

Akustisk guitar mellemøvede

Akustisk guitar mellemøvede

Vi spiller sange fra 60’erne, 70’erne, evergreens og nyere sange. Du er fortrolig med de mest almindelige spanske akkorder og barrébreb. Vi udvider ved bl.a. at give dig forståelse for, hvordan barrégrebene er opbygget, så du kan spille i mange tonearter blot ved at kende fire forskellige greb.

Vi vil desuden arbejde med basgange, slagguitar og fingerspil, så du bliver i stand til at spille et vellydende akkompagnement i forskellige genrer og tonearter.Der vil også være mulighed for at lære melodispil. Vi arbejder med forskellige materialer, der sætter dig i stand til at lære en melodi uden at kunne noder. Det er selvfølgelig ingen hindring at kunne læse noder. Undervisningen afstemmes efter deltagernes niveau og ønsker, og melodierne arrangeres, så man kan spille sammen, selv om man ikke er helt på samme niveau. Du skal selv have en spansk- eller westernguitar, en capo og en tuner. (En smartphone kan bruges som tuner).

På dette kursus tilbydes du holdundervisning.