Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

guitar guitarspil guitarundervisning musik

Akustisk guitar øvede

Akustisk guitar øvede

Vi spiller sange fra 60’erne, 70’erne, evergreens og nyere sange. Du kan med spanske greb spille akkorder til melodier i C-dur, G-dur, D-dur, A-dur, E-dur, A-mol og E-mol. Du kender så mange barrégreb, at du kan spille akkorder til melodier i dur- og moltonearter. Vi sætter akkorderne i system, så du kan finde rundt i dem. Du vil også lære forskellige ”skæve” akkorder, så du kan spille et mere spændende akkompagnement.

Vi vil desuden arbejde med basgange, slagguitar og fingerspil, så du bliver i stand til at spille et vellydende og varieret akkompagnement i din egen personlige stil. Der vil også være mulighed for at lære melodispil i forskellige positioner. Vi arbejder med forskellige materialer, der sætter dig i stand til at lære en melodi uden at kunne noder. Det er selvfølgelig ingen hindring at kunne læse noder. Undervisningen afstemmes efter deltagernes niveau og ønsker, og melodierne arrangeres, så man kan spille sammen, selv om man ikke er helt på samme niveau Du skal selv have en spansk- eller westernguitar, en capo og en tuner. (En smartphone kan bruges som tuner).

På dette kursus tilbydes du holdundervisning