Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
guitar guitarspil guitarundervisning musik

Akustisk guitarspil begyndere

Akustisk guitarspil begyndere

Kurset henvender sig til dig, der er på helt bar bund og gerne vil lære at spille guitar.

Vi spiller akustisk guitar, altså ikke el-guitar. Du vil lære at spille de mest anvendte akkorder, så du kan akkompagnere en melodi eller en sang. Vi spiller efter becifringssystemet - og ikke efter noder, med mindre det er et specielt elevønske.

Du skal selv have en spansk- eller westernguitar, en capo* og evt. en tuner til at stemme guitaren efter. (En smartphone kan bruges som tuner). 

*en capo bruges til at flytte en melodi til en anden toneart, f.eks. hvis den passer dårligt til din stemme. Fås fra under 20 kr. og op. En billig elastikcapo er udmærket. Husk, at købe en capo til den type guitar, du har (spansk eller western).

Vi spiller sange fra 60’erne, 70’erne, evergreens og nyere sange. Der arbejdes fortrinsvis med akkompagnement til sang eller melodispil, så kurset vil give dig mulighed for at blive centrum for fællessang ved festlige lejligheder, hyggestunder eller omkring lejrbålet.

Medbring din egen guitar.