Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

guitar guitarspil guitarundervisning musik

Guitar

Guitar individuel

Guitar er et populært instrument og kan læres af alle. Der kan være mange grunde til at lære at spille guitar. Du ønsker måske at genoptage guitarspillet fra tidligere, du vil gerne lære at spille guitar helt fra bunden eller du ønsker måske at søge ind på en videregående musikuddannelse.

Hos mig har du mulighed for at lære at spille guitar eller forbedre dit guitarspil, uanset dit niveau. I undervisningen indgår der blandt andet

  • Teknik
  • Notation (noder, tabs)
  • Musikalsk fortolkning

Du bedes medbringe en guitar (gerne akustisk/western eller klassisk/spansk) Kontakt Karol Mruk, tlf. 9399 1581 for at aftale undervisningstidspunkt. Undervisningen tilrettelægges individuelt.