Skip to content

Undskyld vi roder - den nye sæson er under udvikling, derfor kan der forekomme tomme sider. Vi lægger løbende de nye hold på hjemmesiden og forventer at være færdige med hele det nye program senest den 17.12.21. Vi glæder os til en ny og spændende sæson. God jul og godt nytår.

Keyboard spille musik sang undervisning klaver

Keyboard - Give

Keyboard - Give

Keyboard er et let tilgængeligt instrument, hvor du hurtigt via eneundervisning lærer at spille efter noder og bruge instrumentets tekniske finesser. Du vil blive forbavset over, hvor hurtigt du lærer at spille en rigtig melodi.

Undervisningen er for voksne, unge og børn med afsæt i dine forudsætninger. Kontakt derfor vores underviser, Steen Nielsen på tlf. 4025 2380, så I sammen kan aftale niveau og spilletid.

Steen underviser onsdage. Der undervises 22,5 min. (0,5 lektion) - ønsker du undervisning i længere tid, aftales det med Steen .

Kalenderen viser perioden, hvor Steen underviser. Ring til ham på tlf. og aftal dine mødedatoer og tidspunkt.

Når du har talt med Steen, skal du derefter tilmeldes hos FOF. Ring på tlf. 76258988 man-tors mellem 10-15 eller send en mail til soj@fof.dk. Derefter fremsendes opkrævning til dig pr. mail.

Det er muligt at aftale færre undervisningsgange og dermed lavere pris.

Prisen er for 10 mødegange.