Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

violin musik violinspil violinundervisning musik

Mandagsmusikanterne

Mandagsmusikanterne

Mandagsmusikanterne er en gruppe amatørmusikere, der startede for 30 år siden.

Vi er nu 26 spillefolk på violin, cello, harmonika, klarinet, tværfløjte, blokfløjte, klaver, guitar, banjo og bas. Vi kommer fra et stort område omkring Give, lige fra Horsens, Vejle, Billund, Grindsted, Jelling m.fl.  Vores repertoire er underholdningsmusik. Vi spiller polka, tango, wienervals, nye og gamle sange, vals og hopsa, musical og klassisk. Lige det, vi får lyst til.  

Vi øver hver mandag aften fra september til april på Firkløverskolen i Give. I løbet af sommeren mødes vi til forskellige arrangementer f.eks. Uldum Gademusikfestival. Mandagsmusikanternes leder gennem alle årene er Manny Skjærbæk, Vejle, tlf. 30343566  

Kontakt Manny Skjærbæk, hvis du ønsker at være med.