Skip to content

OBS! Vores hjemmeside ser måske lidt tom ud lige nu, og det er fordi vi er i fuld gang med at oprette sommerhold og nye aktiviteter til efteråret. Hold øje med hjemmesiden og skriv dig op til vores nyhedsbrev for ikke at gå glip af alt det nye spændende der er på vej - tryk på link til højre.

Læs mere
Sang og stemmetræning hos FOF Horsens

Sang og stemmetræning - Horsens

Sang og stemmetræning - Horsens

Alle mennesker kan mestre et instrument - vi har nemlig alle sammen et indbygget i os - vores stemme! ”Alle fugle synger med sit næb”, det handler blot om at vide, hvilket ”næb” man har, og dermed kunne udvikle og beherske sin sangstemme. Alle kan lære at synge - og ja, det har man hørt før, men se det ligesom, når man lærer at spille guitar eller klaver. Her lærer man også først, hvordan man behersker instrumentet, inden man kan spille de fede rytmer og melodier. Det er samme princip.

Hvis du elsker at synge, men måske mangler lidt erfaring og vejledning til, hvordan det kan lyde bedre, så er sang-kurset det helt rigtige for dig! Hvis du allerede er en erfaren sanger, men mangler at gå i dybden med din tekniske kunnen, og blive udfordret på eksempelvis dit ambitus (din tonale spændvidde), så er sang-kurset også det helt rigtige for dig!

Og til sidst, hvis du bare er den, som gerne vil have hårbørsten skiftet ud med en rigtig mikrofon, bare synge alle de sange, du bedst kan lide og måske arbejde på din sceneperformance - så er sangkurset i den grad også det helt rigtige for dig!

Der skal prøves grænser af, der skal svedes, der skal være ”aha”-oplevelser - og vigtigst af alt: så skal vi have det sjovt med det   :-D

Nanna tager løbende kursister ind, så ring til hende på tlf. 28264975, så I sammen kan aftale dine mødedatoer og tidspunkt.

Prisen er for 10 mødegange.