Skip to content
Tilmelding til nyhedsbrev her
aktieinvestering online

Aktieinvestering for begyndere (video)

Aktieinvestering for begyndere (video)

Lær at investere i aktier på egen hånd udenom bankerne.

Dette kursus er til dig, der lige er kommet i gang eller vil i gang med selv at købe aktier, med henblik på en langsigtet investering eksempelvis pension eller opsparing. På dette online kursus vil vi komme indover:

  • Fordelene ved at investere selv, risikoen og den indsats ,man skal regne med at lægge for dagen. Introduktion til begreber som risikoprofil, langsigtet investeringsstrategi og -principper, aktiv og passiv investering. Oversigt over de forskellige handelsplatforme, priser, fordele og ulemper herunder beskatning. Oversigt over de steder, man kan få information om markederne og aktier.
  • Hvad er en aktie og hvad kan man forvente af afkast ud fra et historisk perspektiv? Basale investeringsprincipper, entry- og exitstrategi og porteføljepleje. Hvilken strategi passer bedst til dig?
  • Introduktion til investeringsforeninger (herunder ETF’er) og obligationer. Metoder til at udvælge aktier særligt DCF-metoden. Eksempler på, hvordan DCF-metoden anvendes i praksis i det virkelige liv og hvordan man skal agere ud fra resultaterne. Vi kommer også ind på andre metoder såsom markedsmetoden (P/E, P/B osv.).

Kurset er tilrettelagt sådan, at du i løbet af tre onsdage (se datoerne under mødegange) vil modtage links til videoer og øvelser, som typisk varer 1-2 timer pr. gang. Videoerne kan afspilles, når du har tid og lyst og du kan både spole og pause, så det hele kan læres i dit eget tempo. Du kan også gense videoerne. 

Har du spørgsmål, så besvarer underviseren dem med glæde på e-mail, både før, under og efter kurset. Så der er rig mulighed for at få hjælp undervejs. 
E-mail: margrethe@investermedhjernen.dk