Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
tre blomsterpandebånd i forskellige farver af genbrug

Lav kreative pandebånd af genbrug

Få en hyggelig og kreativ formiddag med dit barn eller barnebarn - lær at lave smukke pandebånd af genbrugsmaterialer!

Til denne workshop for børn og voksne, skal vi lære at lave kreative pandebånd af genbrugsmaterialer.
Her er det kun fantasien, der sætter grænserne for, hvad man kan pynte sit pandebånd med!

Vi skal bl.a. lege med gavebånd, satinbånd, pomponer i alverdens farver, falske blomster og perler - alt sammen noget man kan købe i genbrugsbutikker.

MATERIALER

Pynt og pandebånd er inkluderet i prisen og alle børn og voksne vil efter workshoppen kunne gå hjem med et færdigt pandebånd, perfekt til fest eller udklædning.

Medbring selv limpistolUnderviseren har lim til alle.

Til denne workshop vil de indkøbte materialer have et forårs- og påsketema, med friske pastelfarver og finurlige påskeæg, som kan pryde ens fantasifulde pandebånd.

TILMELDING

Tilmelding dækker 1 barn (fra 6 år) og 1 voksen.
Det er muligt at tilføje et ekstra barn ved tilmelding.

Information

  • Dato 01.04.2023-01.04.2023
  • Adresse FOF Horsens
    Ane Staunings Vej 21B
    8700 Horsens
  • Lokale Afrodite
  • Bemærkninger Materialer til at lave ét pandebånd for både den voksne og barnet er inkluderet i prisen. Man skal selv medbringe limpistol. Underviser har lim til alle.Der er en pause på 30 minutter.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 01.04.2023 10:00-14:15 FOF Horsens Louise Lund Olesen
Underviser

Louise Lund Olesen

28 år, Aarhus
Fra jeg lærte mine første ord og kunne holde en blyant selv, har jeg digtet og fundet på historier. 
Jeg elsker at fortælle og udtrykke mig kreativt igennem særligt skrivning, tegning og bullet journal!
Min skabertrang og interesse for det kreative har også bredt sig til sociale medier, hvor jeg underholder og underviser i både skrivekunst, tegning og bullet journal på både youtube, instagram, tiktok og facebook.

Som 19-årig udgav jeg min første børnebog. Dette blev startskuddet til en besættelse af at blive bedre og dygtigere indenfor skrivehåndværket.
Jeg træner dagligt min skrivemuskel og holder min kreativitet ved lige gennem utallige kurser indenfor fortælling, tegning og kreativ skrivekunst, senest ved Manuskriptskolen for Børnefiktion i samarbejde med Grundtvigs Højskole.
Som aktivt medlem af foreningen Håbefulde Unge Forfattere, mødes jeg med andre forfatter til både skriveophold, bogmesser og bogreceptioner, hvor vi skriver sammen, sparre med hinanden og i fællesskab bliver dygtigere til at udtrykke os, på vores helt egen måde. 

Foruden at skabe med ord, driver jeg også min egen webshop med nogle af de tegninger og motiver, der flyder ud gennem blyanten. Her sælger jeg klistermærker til bullet journal, bogmærker, kort, print og alt muligt andet.

Med mine kreative kurser ønsker jeg at give alle deltagere en god oplevelse og inspirere den enkelte deltager til at udvikle sine egne evner og ideer til fulde.

Vil du gerne se mere af det jeg laver?
Klik ind på min hjemmeside her: Louises hjemmeside