Skip to content

BEMÆRK at der er løbende optag på mange af vores kurser. Kontakt kontoret for tilmelding og reduceret pris, ring 76258988. Hold dig orienteret om vores aktiviteter via vores nyhedsbrev ==>

Tilmelding til nyhedsbrev
Massage og afslapning FOF

Massage og Velvære for 2

Kurset er for dig der er i et forhold, har en god ven, eller kollega du kan øve dig på.

Enten for hyggens skyld, eller for at afhjælpe vedkommende med stress, spændthed, smerter eller skævheder i kroppen. Det er for dig der gerne vil massere folk, men ikke er kunnet komme helt ind under huden på spændingen, eller synes du står lidt på bar bund med forståelsen omkring kroppen og hvordan din tilgang til den skal være, for at lave en mere varig påvirkning.

Kurset er bygget op, så der både er teori, men også masser af fysisk berøring og praktiske øvelser, så den teoretiske viden du får, bliver implementeret i dine hænder med det samme.
Der vil bl.a. være teoretiske emner, omkring kroppen og dens sammenhænge. Muskler, organer, bindevæv, hud og ledenes betydning i et stor sammenhæng omkring en given udfordring, så som hold i nakken, diskusprolaps, ømhed, stivhed, smerte osv. Alt vil have relevans til det vi skal arbejde med, eller til det du gerne vil have fokus på.

Du vil gå fra wokshoppen med en større og bredere viden omkring kroppen, hvordan den hænger sammen og hvordan du kan se en problematik an.

Plus en meget større indføling og kropslig forståelse for, hvordan spændtheder mærkes og hvordan de forandre sig når du trykker på og behandler dem.

Der er ingen nøgenhed eller olie.
Alt undervisning foregår med tøj på, sammen med din makker. Enten på en medbragt briks, eller på yogamåtter på gulvet, som var det der hjemme.

Tilmeldingen og prisen er for 2 personer (det er ikke muligt kun at tilmelde én person, da det kræves, at man har en makker at øve sig på)

 

Information

  • Dato 10.04.2023-10.04.2023
  • Adresse FOF Vejle 2. sal
    Ved Anlæget 12C
    7100 Vejle
  • Lokale Venus 2. sal
  • Bemærkninger OBS: Prisen dækker 2 personer. Du finder os på 2. og 3. sal, inde i selve Paladspassagen (Overfor "Bygningen" i den lyserøde opgang) Der er 2 timers gratis parkering i P-huset "Albert".

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 10.04.2023 10:00-13:00 FOF Vejle 2. sal Kris Andersen
Underviser i Body SDS og Body Balance
Underviser

Kris Andersen

Jeg hedder Kris og er uddannet kropsterapeut og er pt. under uddannelse som psykoterapeut. 
Jeg har undervist i en kropsterapeutisk træningsform fra Body-SDS i 8 år nu, som er en holdtrænings form, lidt som Yoga. 
For 4 år siden tog jeg -med min kæreste- en hatha yoga uddannelse, som jeg nu kombinerer med min træning.