Skip to content

Kontoret holder påskeferie og er retur den 11.04.23 kl. 10.00. God påske.

Tilmelding til nyhedsbrev
Yoga smidighed afspænding yogastilart ro styrke

Restorativ Yoga / Yoga i hvile

Restorativ Yoga / Yoga i hvile

Trænger du til at blive ladet op med ny energi?

Mange af os har en travl hverdag med mange ting at se til og knap så meget tid til at slappe af, komme ned i gear og mærke efter, hvordan vi egentlig går rundt og har det indeni. Når travlhed og stress forplanter sig i vores liv kan vi blive tynget af ubalance, uro, søvnproblemer og meget mere.

RESTORATIV YOGA er en metode til at mærke og lytte til kroppen, slippe spændinger og genfinde balancen. Det er en yogaform, hvor du gennem bevidst afslapning får ro i nervesystemet og lader kroppen genopbygge sig selv. I restorativ yoga gælder det om at lægge sig så behageligt og understøttet som muligt, så kroppen kan give helt slip. Når kroppen bliver stille, sker der det forunderlige, at også sindet bliver mere stille. Tankemylderet stilnes, mens du befinder dig i en slags vågen søvn.

RESTORATIV YOGA virker terapeutisk, kroppen får lov at finde en tilstand af vågen hvile og kan i denne tilstand regenererer. Gennem restorativ yoga kan du:
● skabe mere ro og overskud i hverdagen
● reducere og/eller forebygge stress
● mindske nedtrykthed, angst og søvnløshed 
● slippe spændinger dybt inde i bindevævet
● mindske forhøjet blodtryk
● afbalancere nervesystemet

På workshoppen sætter vi tempoet helt ned. Vi afsætter 3 timer til blot at være tilstede, trække vejret og lade stilheden indfinde sig. Der vil være en kombination af guidet meditation, åndedrætsteknikker, skånsom mindful bevægelse og restorative stillinger, som alt sammen vil sikre, at du finder ro og nærvær.

ALLE KAN VÆRE MED - OG ALLE BURDE UNDE SIG SELV DEN OPLEVELSE

Her kan se et par af de stillinger, som bl.a kan anvendes på en restorativ yoga workshop.

Restorativ Yoga Ved Trine Mahnkopf  Restorativ Yoga ved Trine Mahnkopf