Skip to content

TILMELDING VIRKER DESVÆRRE IKKE - Velkommen til vores nye hjemmeside. Pga. den aktuelle Corona-nedlukning, virker tilmelding ikke selvom der står "Læg i kurv". Datoer vil blive korrigeret og der åbnes for tilmelding på hjemmesiden så snart vi finder det muligt. Ring til os, hvis du vil tilmeldes vores uforpligtende nyhedsbrev. Du kan ringe til os på 7625 8988 (man-tor). På genhør.

Pause lydvibration meditation gong gonglyd velvære ro gong-meditation lydbølger

Gongbad - workshop | FOF Horsens

Gongbad - workshop

Lyt indad. Du inviteres til at tage en pause og lytte indad. Kom og bliv ”badet” i lydvibrationer og mærk øget velvære og ro.

Gong-meditation er en tusind år gammel lydterapi-teknik, der bruges til at hjælpe med at reducere stress. Gongen resonerer med alle celler i kroppen og du vil mærke spændinger, stress og følelsesmæssige blokeringer, der ligger inden i dig smelte væk. Gong-meditation er en stærk sonisk praksis, der gør det muligt for os at opleve, hvordan det føles at træde ind i en anden dimension og opleve en afslappet hjernebølgetilstand. Fordelene ved at blive ”badet” i lydbølger er, at dit nervesystem afbalanceres og de fleste bemærker en væsentlig forbedring af søvnkvaliteten, forbedret håndtering af stress og en følelse af stilhed og tilfredshed. 
Gongbad varer omkring ca. en time og derefter integrering og afspænding.