Skip to content
Mindfulness indre ro og mere fokus hos FOF i Vejle

Mindfulness - Indre ro, mere fokus

Mindfulness er for dig, der ønsker indre ro, bedre fokus, mere nærvær, mere livskvalitet og større livsglæde.

I Mindfulness beroliger vi sindet gennem åndedrætsøvelser, kropsbevidsthedsøvelser og bevidsthedstræning. På denne måde forebygger vi stress, angst og depression, og skaber plads til mere livsglæde, indre ro og livskvalitet.

Hvad er Mindfulness:
At være Mindful vil sige at være fuldt bevidst i nuet. Det træner vi gennem åndedrættet og sanserne. Livet foregår altid kun lige nu, og alligevel befinder vi os det meste af tiden i tanker om fortiden eller fremtiden. Det er kun i nuet vi kan handle, og derfor føler vi hurtigt afmagt når vi er i fortid/fremtid, da vi ikke kan handle på vores tanker, hvilket kan føre til både stress, angst og depression. Ved at træne at være fuldt bevidst i nuet, øger vi vores evne til selv at vælge vores fokus, vi økonomiserer vores energi og beroliger vores sind og vores nervesystem.

Alle kan praktisere Mindfulness! Det kræver blot et ønske om og en vilje til forandring. Dette kursus vil give dig et indblik i de grundlægge principper bag Mindfulness, og du vil få helt konkrete redskaber, som vi vil øve i trygge og kærlige rammer. Desuden vil du få din helt egen Mindfulness-manual, som du kan tage med hjem og bruge i din hverdag.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 13.09.2022 14:00-14:45 FOF Vejle 2. sal Anna-Sofie Jensen
2 Tirsdag 20.09.2022 14:00-14:45 FOF Vejle 2. sal Anna-Sofie Jensen
3 Tirsdag 27.09.2022 14:00-14:45 FOF Vejle 2. sal Anna-Sofie Jensen
Se alle Se færre
Underviser

Anna-Sofie Jensen

Jeg hedder Anna Jensen, er fra årgang ‘79, bor i Billund med min mand og datter, og er uddannet Mindfulness Instruktør og Life Mastery Coach.
Så længe jeg kan huske har jeg søgt efter lykken, og jeg kunne ikke stille mig tilfreds med kun at være lykkelig i medgang når alt gik efter planen og jeg fik det jeg gerne ville.

For sådan er livet jo langt fra hele tiden, og jeg havde en drøm om at kunne være lykkelig på trods af modgang, med alt hvad der måtte være.

Denne drøm førte mig efter mange års søgen til Mindfulness, hvor jeg endelig fandt opskriften på den lykke, jeg så længe havde søgt efter. Nu er min drøm at hjælpe andre der har lyst og brug for det med også at finde lykken i deres liv!